Ecologische design
woningen op Ibiza

Sa Tanqueta is een exclusieve promotie van ecologische design woningen op Ibiza. De eerste fase bestaat uit 21 appartementen van één verdieping en 3 duplex appartementen.

Deze promotie is op een unieke en originele manier ontworpen, in overeenstemming met de kenmerken van de omgeving waarin deze zich bevindt. Het betreft de eerste grote promotie van designhuizen op Ibiza die een ecologisch, duurzaam en efficiënt systeem zullen gebruiken waarbij hout de grote hoofdrolspeler zal zijn.

Luxe, exclusiviteit en kwaliteit aan de hand van Nglobe, die Size Arquitecture heeft gekozen als Architecten Studio om het project te volbrengen op het eiland.

Het bedrijf dat wordt aangesteld om dit unieke project uit te voeren, is Egoin, een Europees referentiepunt in de houtconstructie als het gaat om duurzaam en ecologische projecten.

viviendas-diseño-ecologicas-ibiza
Bewoonbaarheid
en ruimtes

In een onovertrefbare omgeving zijn de woningen gebouwd van hoogstaande materialen en tot in detail uitgebreid bestudeert om zo het hoogste niveau van comfort te bereiken, daarbij gebruikmakend van een maximale lichtinval en een optimale verdeling van de ruimte.

De residentiële enclave zal ook een overdekt zwembad hebben waarbij u kunt genieten van een prachtig uitzicht op Santa Eulalia, Puig de Missa, etc…Ook zal ieder huis minstens één parkeerplaats en toegang tot de grote gemeenschappelijke zones hebben, waar vegetatie de hoofdrol zal spelen.

design2
design3
vida-nl
Eigenschappen van
de design-appartementen

DUPLEX. Ieder duplex appartement van het project bestaat uit 180m2. Onderverdeeld in een woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer ensuite en een tuin op de begane grond. Op de bovenste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers met badkamer. Met daarbij een dakterras van 112 vierkante meter.

APPARTEMENTEN . De 21 appartementen Sa Tanqueta bestaan ieder uit 120 vierkante meter, onderverdeeld in een woonkamer, keuken, 2 ruime slaapkamers met 2 badkamers en een tuin van 20 vierkante meter.

MERK DE
VERSCHILLEN

Woningen met een uniek design

Deze promotie van het woningbouwproject Sa Tanqueta, bevindt zich in Santa Eulària des Riu, de op twee na grootste stad van Ibiza, gelegen op slechts 21 kilometer van de luchthaven. Het is een rustig gebied dat synoniem staat voor kwaliteit van leven en de omgeving is ook van allerlei faciliteiten voorzien. Daarnaast is de locatie perfect verbonden met de rest van het eiland.

U vindt enkele van de beste restaurants op het eiland, plus een exclusieve jachthaven en een uitgebreide promenade met allerlei soorten winkels. Santa Eulària des Riu is uitgegroeid tot één van de meest begeerde gemeenten binnen Ibiza vanwege de rust die er nog heerst. Hier kan je Sa Tanqueta vinden, een promotie van unieke designwoningen in de omgeving.

BEKIJK PROMOTIE